ETTU
Afstudeerstage: HoloLens technology

Afstudeerstage: HoloLens technology

Wil jij écht een innovatieve afstudeeropdracht waar jij jouw C# kennis met Augmented & Virtual Reality combineert? Ben je beschikbaar vanaf augustus/september 2018? Ontdek de mogelijkheden binnen ons Microsoft Innovatie team!

Wat is jouw impact als afstudeerder bij ETTU?

Samen met ons innovatie team krijg jij de unieke kans om onderzoek te doen en innovatieve Augmented & Virtual Reality applicaties te bouwen. Onder begeleiding van onze Hololens Evangelist, Alexander Meijers, wordt je meegenomen in de mogelijkheden van de Microsoft Hololens en hoe jij als afstudeerder onze klanten helpt met de transformatie naar de moderne werkplek. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om input te leveren zodat jouw opdracht zo uniek mogelijk is.

HoloLens device mixed reality


ETTU: We SHARE Together

ETTU is de belangrijkste transformatie en adoptiepartner voor Microsoft en haar technologieën. Voor ons is een project pas succesvol als de gebruikers ermee willen en kunnen werken. Vanuit dit vertrekpunt ontzorgen en helpen wij organisaties met het implementeren van de “Moderne Werkplek”. Met onze full service dienstverleningen zorgen wij voor state of the art applicaties die zowel in de Cloud als on-premises uitsteken functioneren. Met onze ‘getting things done’-mentaliteit zorgen wij voor een duurzaam resultaat. In onze jonge organisatie, waar de gemiddelde leeftijd van de 85 medewerkers rond de 35 ligt, wordt veel aandacht besteed aan het vergaren en delen van kennis. Denk daarbij aan:

• Expertise gerichte 'Knowledge teams' waar jij samen met je team nieuwe technieken leert en toepast. Ook tijdens een project kan jij rekenen op de deskundigheid van jouw collega’s.
• Kennissessie tijdens welke een collega zijn visie, product of een trend presenteert.
• Innovatietrajecten waarbij jij en je collega’s jullie innovatieve ideeën kunnen inschieten en hier, in de baas z’n tijd, mee aan de slag kunnen

De ideale student

Om deze opdracht succesvol uit te voeren, is het van belang dat jij een Bachelor of Master (Technische) Informatica studie volgt waardoor jij bekend bent met C#, Visual Studio 2015, Unity 5.5 en 3ds Max 2016/2017. Daarnaast heb jij affiniteit met Augment & Virtual Realiteit en kennis van 3D modellen. Jij bent een activist als het gaat om creatieve oplossingen en weet daardoor mooie resultaten te behalen. Daarnaast kun jij je zonder twijfel vinden in de kernwaarden van ETTU: Succesgericht, Hoog niveau, Ambitieus, Resultaatgericht en Enthousiast, ofwel: SHARE.

Bij ETTU kan je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarde

  • Een bruto vergoeding van maximaal €750,- per maand.
  • Een smartphone en een snelle laptop.
  • Volop persoonlijke- en expertisegerichte ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Informele kwartaal uitjes en diverse fun events.
  • Een massage: 2 x per maand komt een professionele stoelmasseur langs.
  • Een community van gedreven collega's die je graag helpen en uitdagen!

Durf je deze uitdaging aan te gaan? Neem contact met ons op!

Ben jij de innovatieve student die deze uitdaging durft aan te gaan? Stel je aan ons voor door jouw CV & korte motivatie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan ook bellen via 0182 686 000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.