ETTU
CorporatiePlein 2018

CorporatiePlein 2018

Op 27 september 2018 vindt het jaarlijkse CorporatiePlein plaats, de vakbeurs voor bedrijfsvoering en ICT voor woningcorporaties. Als Microsoft-specialist voor woningcorporaties is ETTU aanwezig en laat haar best practices zien op het gebied van de moderne werkplek en de digitaal vitale corporatie.
De afgelopen jaren is CorporatiePlein uitgegroeid tot hét bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties. Het is onbetwist het belangrijkste evenement in de corporatiesector op het gebied van bedrijfsvoering en ICT bij woningcorporaties. De bezoekersdoelgroep voor deze ‘Dag van de Woningcorporatie’ bestaat uit directie, managers en hoofden Financiën, Bedrijfsvoering, I&A, Onderhoud, Communicatie en Wonen.

De digitaal vitale corporatie

Tijdens CorporatiePlein biedt ETTU aan bezoekers van de beurs een gratis Digitaal Vitaal-test aan. Deze korte test loodst de bezoeker langs tien vragen op het gebied van digitaal werken. Als resultaat ontvangen de bezoekers de vitaliteitsscore van de eigen corporatie, inclusief de hoeveelheid tijd die medewerkers zouden kunnen besparen.

CorporatiePlein 2018 vindt plaats op 27 september 2018 in Expo Houten en is gratis toegankelijk voor woningcorporaties. Inschrijven kan via www.corporatieplein.nl. ETTU is op CorporatiePlein te vinden op stand 29.