Customer Immersion Experience: Ervaar de mogelijkheden van Microsoft technologie
Jouw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaal jij welke technologische oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Wat je kunt verwachten van een Customer Immersion Experience?

Tijdens een Customer Immersion Experience ervaar jij zelf de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van jouw specifieke wensen besteden we tijdens de CIE-sessie aandacht aan de scenario’s die voor jouw organisatie relevant zijn.

Voor wie is de Customer Immersion Experience?

Met een CIE-sessie kom je meer te weten over de oplossingen van Microsoft zonder sales druk maar vanuit een gebruikerservaring. Door diverse stakeholders bij elkaar te brengen, van business tot IT, geef je elkaar inzicht in uitdagingen en behoeftes. Dus geen demonstratie, maar je zit zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en telefoons en ervaart het gemak van de allerlaatste Microsoft oplossingen.

Voorwaarden voor het aanmelden voor een CIE-sessie:

  • De CIE-sessie duurt één dagdeel en wordt georganiseerd op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol.
  • Per sessie kunnen 4 tot 9 personen van uitsluitend jouw organisatie deelnemen. Maximaal de helft van de groep bestaat uit IT-medewerkers.
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen.
  • In de live scenario’s gaan jullie aan de slag met fictieve data en maak je gebruik van de nieuwste laptops, tablets en telefoons.
  • Een CIE-sessie is kosteloos en geheel vrijblijvend voor organisaties met meer dan 250 geautomatiseerde werkplekken.

Meld je aan voor een CIE-sessie

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een CIE-sessie. Na ontvangt van jouw inschrijving nemen wij contact met jou op om de doelstellingen en inhoud van de CIE-sessie af te stemmen.