De Mixed Reality User Group verwelkomt ETTU als sponsor
Publicatiedatum: 14 november 2017
De Mixed Reality User Group (MixUG) is een onafhankelijke stichting en is opgericht door Alexander Meijers (ETTU) en Sjoukje Zaal (Ordina). Het doel van de MixUG is om mensen binnen de community bij elkaar te brengen die zich voornamelijk bezig houden met Mixed Reality en Augmented Reality rondom HoloLens, Bots, AI, Machine learning en Cognitive services.

Met de opkomst van Mixed Reality en Augmented Reality met de HoloLens is er behoefte aan een nieuwe community. Om dit alles te bereiken organiseert de MixUG jaarlijks meerdere informatieve evenementen waarbij sprekers kennis delen rondom Mixed Reality. Daarnaast streeft de MixUG er naar om naast de MixUG events ook bijvoorbeeld Hackatons te organiseren. Er zijn zowel evenementen voor ontwikkelaars alsmede eindgebruikers.

Piet Vink, directeur van ETTU: "De HoloLens is een uniek device van Microsoft die werkelijke en virtuele wereld combineert. Door deze combinatie, ook wel Mixed Reality genoemd, is de HoloLens breed toepasbaar voor organisaties om zakelijk voordeel te behalen, bijvoorbeeld binnen de maakindustrie en offshore".

Meer informatie over de MixUG is te vinden op www.mixug.nl.