ETTU
Whitepaper: De voordelen en mogelijkheden van Office 365

Whitepaper: De voordelen en mogelijkheden van Office 365

Overstappen naar de cloud? De meeste organisaties worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat af te wegen. Wat gaat de cloud eigenlijk kosten? Kunnen  werknemers werken hoe en waar ze maar willen terwijl de organisatie de teugels in handen houdt? Hoe weet je dat gegevens van de organisatie veilig zijn? Allemaal heel belangrijke vragen. Dat vinden wij van ETTU ook.
Traditioneel bood Microsoft haar producten aan die lokaal door de organisatie en gebruiker geïnstalleerd diende te worden, de zogenaamde on-premises oplossingen. De laatste jaren is Software as a Service (SaaS) of cloud computing in opkomst. Hiermee wordt software als een onlinedienst aangeboden in abonnement vorm, bijvoorbeeld voor een vast bedrag per gebruiker per maand. De leverancier zorgt hierbij voor de installatie en het onderhoud en beheer van de software, waarbij de gebruiker de software over het internet kan benaderen. Met Microsoft Office 365 biedt Microsoft nu ook haar producten aan via het cloud model.

Office 365 is de Cloud service van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda's, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt de organisatie over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. Hierdoor kan er sneller gewerkt worden vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office. Dit whitepaper beschrijft de voordelen en mogelijkheden van Microsoft Office 365 voor elke organisatie.

Download het whitepaper 'De voordelen en mogelijkheden van Office 365'

Lees in dit whitepaper alles over de mogelijkheden van Office 365.