ETTU
Innovatieplatform

Innovatieplatform

Debble Ideation levert inspiratie en is gericht op het versterken van de praktische innovatiekracht van organisaties. De gebruiksvriendelijke oplossing in SharePoint (Online) maakt het mogelijk om eenvoudig ideeën te delen, aan samen te werken en uiteindelijk te realiseren.
Met Ideation benutten organisaties hun volledige creatieve denk- en werkkracht. Met goede tools is het mogelijk om het innovatievermogen van de organisatie te vergroten. Met Debble Ideation beschikken klanten over een digitaal platform in Office 365 en SharePoint waar gebruikers super snel en makkelijk ideeën kunnen aanmaken. Laat ze samenwerken aan ideeën door samen te werken binnen de samenwerkingsomgeving van het idee.

Met de gebruiksvriendelijke en consistente UI past Ideation perfect in de Digital Workplace. Het creeëren van ideeën gebeurt in slechts enkele seconden.

ETTU helpt bij het inrichten en doelgericht inzetten van het innovatieproces. Met Debble Ideation zetten we een gebruiksvriendelijke samenwerkingsomgeving neer die we inclusief support leveren. Benieuwd wat wij met Debble Ideation kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of download de factsheetdebble ideation desktop1x