Cases

 • Jumbo Maritime - Mixed Reality en de HoloLens brengen lading tot leven

  Jumbo Maritime - Mixed Reality en de HoloLens brengen lading tot leven

  Dankzij Mixed Reality en de Microsoft HoloLens komt het laadproces tot leven en worden zo kosten en tijd bespaard op de schepen van Jumbo Maritime.
 • Hogeschool de Kempel en Katholieke Pabo Zwolle

  Hogeschool de Kempel en Katholieke Pabo Zwolle

  Met Studieroutes Online en Mijn Semester beschikken docenten en studenten over één omgeving waar alle relevante studie informatie gevonden en gedeeld wordt.
 • Tilburg University - Digitaal besluitvormingsproces

  Tilburg University - Digitaal besluitvormingsproces

  Met het Casemanagement Portaal van ETTU heeft Tilburg University het besluitvormingsproces van het College van Bestuur volledig gedigitaliseerd.
 • Hero Group - Internationaal samenwerken met Office 365

  Hero Group - Internationaal samenwerken met Office 365

  Debble Workplace in Office 365 zorgt ervoor dat de 16 landen van Hero vanuit één omgeving kunnen samenwerken en informatie kunnen delen.
 • Feenstra.net - Een Award Winning Social Intranet

  Feenstra.net - Een Award Winning Social Intranet

  Van monteur tot officemanager, iedere medewerker van Feenstra is verbonden en gebruikt het social intranet als startplek voor de moderne werkplek.
 • Arcadis - wereldwijd samenwerken binnen handbereik

  Arcadis - wereldwijd samenwerken binnen handbereik

  Arcadis Europe implementeerde in 10 weken tijd een nieuw social intranet in Microsoft Office 365 voor 6.000 medewerkers in 10 verschillende landen.
 • Triade - moderne werkplek voor ondersteuning van de zorg

  Triade - moderne werkplek voor ondersteuning van de zorg

  Hoe Triade Flevoland dankzij verschillende strategie sessies zorgde voor een succesvolle uitrol van de moderne werkplek binnen de gehele organisatie.
 • Woonwenz - verbetering interne communicatie

  Woonwenz - verbetering interne communicatie

  Woonwenz is een Woningcorporatie uit Venlo met 100 medewerkers. De organisatie heeft gekozen voor de social intranet oplossing Debble Workplace in Office 365 en biedt hiermee haar medewerkerseen een gebruiksvriendelijke platform om kennis en informatie te delen.
 • Tauw - Live met nieuw social intranet in SharePoint

  Tauw - Live met nieuw social intranet in SharePoint

  Als Europees advies- en ingenieursbureau met locaties in verschillende landen is de interne communicatie voor Tauw erg belangrijk. Het belangrijkste doel van het nieuwe intranet van Tauw is dan ook het bevorderen van de internationale samenwerking en kennisdeling tussen de verschillende landen en locaties.
 • Deloitte - werken met de laatste Microsoft technologieën

  Deloitte - werken met de laatste Microsoft technologieën

  Binnen budget, scope en tijd projecten afronden: Deloitte kan er over mee praten. Ontdek hoe ETTU de hoogst mogelijk rating behaalt voor haar Microsoft projecten.
 • Croda Nederland - Veiligheid op orde dankzij SHE

  Croda Nederland - Veiligheid op orde dankzij SHE

  Croda verbetert de veiligheid in haar fabrieken dankzij haar nieuwe applicatie voor Safety, Health en Environment (SHE) en voorkomt hiermee ernstige incidenten.
 • Het CAK - Informatievoorziening op orde met SharePoint intranet

  Het CAK - Informatievoorziening op orde met SharePoint intranet

  Het CAK is de klantgerichte publieke dienstverlener die staat voor de zorgvuldige uitvoering van regelingen van de overheid en proactieve communicatie met burgers. Voor het CAK heeft ETTU een compleet nieuw intranet gerealiseerd in SharePoint. Er is hierbij gekozen voor een Agile projectaanpak.
 • Haag Wonen - Implementatie nieuw SharePoint intranet

  Haag Wonen - Implementatie nieuw SharePoint intranet

  Haag Wonen is een woningcorporatie met 22.500 verhuureenheden en biedt passende woningen voor mensen met een krappe beurs. Om de interne communicatie te verbeteren en huurders beter te informeren, heeft Haag Wonen de hulp van ETTU ingeschakeld om een nieuw SharePoint intranet te realiseren.
 • SKO Flevoland en Veluwe - Bestuurdersportaal in Office 365

  SKO Flevoland en Veluwe - Bestuurdersportaal in Office 365

  Efficiënter samenwerken, kennis beter beschikbaar maken en een einde aan omslachtige werkprocessen. Dat waren de doelstellingen waarmee SKO Flevoland en Veluwe en Onderwijsbureau Meppel samen aan de slag zijn gegaan en een portaal in Office 365 gerealiseerd hebben. 
 • Radboudumc - Documentmanagement en Recordmanagement

  Radboudumc - Documentmanagement en Recordmanagement

  Radboudumc, het topkenniscentrum voor academisch onderzoek, onderwijs en zorg in Nijmegen, gebruikt het eConnect Documentmanagement en Recordmanagement Portaal van ETTU voor het opslaan en archiveren van belangrijke informatie in SharePoint.
 • Van Oord intranet in SharePoint Online (Office 365)

  Van Oord intranet in SharePoint Online (Office 365)

  Van Oord, wereldwijd actief als aannemer van bagger-, waterbouw- en offshoreprojecten, gebruikt SharePoint Online voor haar nieuwe social intranet. Van Oord realiseerde een nieuw social intranet om de mogelijkheden voor interne communicatie te vergroten naar haar 4.500 medewerkers.
 • TU Delft - Implementatie Intranet en Kennisnet

  TU Delft - Implementatie Intranet en Kennisnet

  ETTU heeft het eConnect Kennis- en Communicatie Portaal ontwikkeld in SharePoint Server 2013. TU Delft: "ETTU is een professionele partij, die al heel veel implementaties met SharePoint heeft gedaan en de mogelijkheden ervan door en door kent."
 • Ridder Drive Systems - Internationaal klantportaal

  Ridder Drive Systems - Internationaal klantportaal

  Ridder Drive Systems ontwikkelt, produceert en verkoopt een compleet assortiment elektromechanische aandrijfsystemen. Voor Ridder Drive Systems heeft ETTU de Ridder Support Server ontwikkeld, een klantportaal dat volledig gebruik maakt van Microsoft SharePoint.
 • OnderwijsAdvies - Kennis- en Communicatieportaal

  OnderwijsAdvies - Kennis- en Communicatieportaal

  OnderwijsAdvies adviseert bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Het Kennis- en Communicatieportaal is volledig gebaseerd op SharePoint 2013 en biedt de 300 medewerkers vanuit vijf verschillende locaties en kantoren een platform waarmee kennis en informatie gedeeld wordt.
 • Natuurmonumenten - Kennis- en Communicatieportaal

  Natuurmonumenten - Kennis- en Communicatieportaal

  Natuurmonumenten maakt gebruik van het Kennis- en Communicatieportaal in SharePoint. Kennis en informatie wordt door de medewerkers van de verschillende afdelingen gedeeld en opgeslagen. De belangrijkste informatie en vragen worden in één overzicht weergegeven.
 • GGD Brabant-Zuidoost - 100% Digitaal werken

  GGD Brabant-Zuidoost - 100% Digitaal werken

  De Gemeentelijke Gezondheid Dienst (GGD) Brabant-Zuidoost is verantwoordelijk voor het verlenen van preventieve zorg in de regio’s Eindhoven, Helmond, De Peel en De Kempen. De GGD Brabant-Zuidoost heeft gekozen voor het standaard eConnect DMS & RMA Portaal van ETTU.
 • Five 4 U implementeert Debble Workplace

  Five 4 U implementeert Debble Workplace

  Five 4 U is distributeur van computer hardware en -software. Met Debble Workplace beschikt Five 4 U over een kant-en-klare intranetomgeving. Medewerkers kunnen kennis van collega's gemakkelijk zoeken en zich aanmelden voor specifieke kennisonderwerpen.

 • Natuurmonumenten - Documentbeheer in SharePoint

  Natuurmonumenten - Documentbeheer in SharePoint

  Natuurmonumenten is een vereniging van meer dan 730.000 leden en beheert 355 natuurgebieden. Het project heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke documentmanagement oplossing in SharePoint met ongeveer 10.000 verschillende sites met 200.000 documenten.
 • Christelijke Hogeschool Ede - Onderhoud en Beheer van SharePoint

  Christelijke Hogeschool Ede - Onderhoud en Beheer van SharePoint

  ETTU is de partner van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) als het gaat om SharePoint-vraagstukken. Een belangrijk onderdeel van dit partnership is het waarborgen van de continuïteit van de SharePoint-omgeving door middel van Onderhoud en Beheer.

 • Witlox Van den Boomen - Klaar voor de toekomst

  Witlox Van den Boomen - Klaar voor de toekomst

  Witlox Van den Boomen is klaar voor de toekomst met volledig digitaal dossier in SharePoint, Outlook en Dynamics CRM. Witlox Van den Boomen (W|VDB) is een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie. 300 professionals werken nauw samen aan geïntegreerde adviezen voor haar klanten.  
 • PNO Consultants - Digitaal werken met eConnect@Work

  PNO Consultants - Digitaal werken met eConnect@Work

  PNO Consultants is een full-service adviesbureau. PNO heeft gekozen voor de geïntegreerde werkomgeving eConnect@Work. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van het Projecten Portaal van ETTU en Epona voor de integratie tussen Outlook en SharePoint.

 • Teijin Aramid - Gebruik van QHSE in SharePoint

  Teijin Aramid - Gebruik van QHSE in SharePoint

  Aangezien Teijin Aramid actief is als één van de main players in de chemische industrie, is QHSE (Quality, Health, Safety & Environment) een belangrijk aandachtspunt. Tejin Aramid ging op zoek naar een integrale oplossing in SharePoint die gebruikt kon worden op alle locaties.
 • Endemol Shine Group - Digitaal vergaderen

  Endemol Shine Group - Digitaal vergaderen

  Endemol Shine Group richt zich op de creatie, productie en exploitatie van content voor alle platforms in opdracht van zenders, adverteerders en maatschappelijke organisaties. Endemol heeft gekozen voor BoardPacks in Office 365 om digitaal te vergaderen.