ETTU
Marketing en communicatiemanager

Marketing en communicatiemanager

Als dé Microsoft Azure en Office 365-specialist van Nederland hebben we een naam hoog te houden. Wij willen onze expertise altijd verder uitbreiden en ETTU nog beter op de kaart zetten. Als specialist op het gebied van marketing en communicatie zet jij jouw kennis en creativiteit in om ETTU bij onze doelgroep onder de aandacht te brengen.

De job: Marketing en communicatiemanager bij ETTU

Je bent de spil in het marketing en sales proces. Als touwtrekker van de marketing afdeling bedenk je samen met het team campagnes die aansluiten op de proposities van ETTU. Dit doe je o.a. met blogs, whitepapers, factsheets, webinars en events. Jouw creativiteit en kennis zorgt ervoor dat je de juiste boodschap onder de aandacht brengt bij verschillende doelgroepen. Daarnaast genereer je middels marketing automation traffic, leads en inschrijvingen. Deze warm je vervolgens op middels leadnurturing waarna ze overgedragen worden aan de binnendienst die afspraken maakt voor de salesafdeling.

Als marketing en communicatiemanager houd jij het zicht over de campagnes, planning en resultaten. Je optimaliseert de marketingmix en op basis van data neem je de juiste beslissingen. Daarnaast ben je meewerkend voorman/vrouw en zorg je samen met het marketingteam je dat de verschillende proposities onder de aandacht komen bij prospects en bestaande klanten.

ETTU: getting things done

ETTU is dé Microsoft Azure en Office 365-specialist van Nederland. En, laten we wel wezen: dit word je niet zomaar. ETTU begeleidt organisaties technisch en functioneel bij het optimaliseren van hun informatiehuishouding en verhogen van hun productiviteit. We willen de verwachting van onze klant overtreffen. Dit doen we met een gezellig team van 80 collega’s waar de gemiddelde leeftijd rond de 35 ligt. Naast hard werken vinden we een leuke werksfeer ook belangrijk en daarom organiseren we regelmatig leuke bijeenkomsten, uitstapjes en borrels. Daarnaast kan je je 2x per maand laten masseren door een professionele stoelmasseur.

Van ons, voor jou

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat dat jij het ook leuk vindt om bij ons te komen werken. Daarom bieden wij jou als onze nieuwe marketing en communicatiemanager:
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • vrijheid om je eigen creativiteit erop los te laten;
 • een vast team van betrokken collega’s;
 • een omgeving waarin je input gewaardeerd wordt;
 • een zelf in te vullen opleidingsbudget;
 • veel ruimte om events en seminars bij te wonen;
 • een open werkplek in een modern gebouw vlak naast de snelweg A12
 • een prima pensioenregeling.

De ideale Marketing en communicatie manager

Als ideale kandidaat voor de functie van marketing en communicatiemanager heb of ben jij:
 • kennis en ervaring in complexe B2B Marketing (product/ diensten kant);
 • marketing ervaring in IT wereld;
 • tech savy; je weet je weg te vinden met moderne marketing tools;
 • kennis van marketing automation (HubSpot ervaring is een pré);
 • ervaring met CRM (Microsoft Dynamics is een pré);
 • je kan je weg vinden in het CMS (Joomla ervaring is een pré).
Jij staat stevig in je schoenen en beschikt over een flinke dosis ambitie. Jij bent simpelweg de beste kandidaat voor de job: beter dan de rest, zonder een betweter te zijn. Daarnaast vind je het ook leuk om af en toe op vrijdag aan te schuiven bij de borrel en kun jij je zonder twijfel vinden in de kernwaarden van ETTU: Succesgericht, Hoog niveau, Ambitieus, Resultaatgericht en Enthousiast, ofwel: SHARE.

Marketing en communicatiemanager jouw droombaan? Neem contact op!

Past dit bij jou? Reageer dan vandaag of laat wat van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0182 686 000. Graag tot snel!