ETTU
Microsoft HoloLens

Microsoft HoloLens

De HoloLens is een uniek device van Microsoft die werkelijke en virtuele wereld combineert. Door deze combinatie, ook wel Mixed Reality genoemd, is de HoloLens breed toepasbaar voor organisaties om zakelijk voordeel te behalen, bijvoorbeeld voor onderhoudswerkzaamheden. 
De HoloLens is sinds halverwege 2016 op de markt en het gebruik ervan wordt steeds serieuzer. Microsoft heeft aangekondigd dat de HoloLens een open platform gaat worden, waarbij er in de tweede helft van 2017 ook de eerste devices zijn verschenen van andere fabrikanten. Binnen een aantal jaar zal Mixed Reality en de HoloLens dan ook een grote impact krijgen op ons dagelijkse leven.

Het wordt interessant om te kijken hoe de HoloLens en Mixed Reality ingezet kan worden voor organisaties. Dit maakt het vormen van een businesscase velen malen makkelijker, bijvoorbeeld als dit het sales proces of onderhoudsproces van een organisatie kan verbeteren. Benieuwd naar wat de HoloLens nu precies is? In onderstaande video vertelt Alexander alles over dit Mixed Reality device van Microsoft.