ETTU
Mixed Reality inspiratiesessie

Mixed Reality inspiratiesessie

Bent u op zoek naar een inspirerende presentatie over Mixed Reality en de HoloLens, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsborrel of businessmeeting? Of willen uw medewerkers zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van het unieke Mixed Reality device van Microsoft? Boek dan een Mixed Reality inspiratiesessie voor uw organisatie. 
Onze Mixed Reality specialisten hebben ruime ervaring in het bedenken en ontwikkelen van Mixed Reality toepassingen voor verschillende branches. Jaarlijks verzorgen zij tientallen presentaties en workshops om organisaties kennis te laten maken met de mogelijkheden van Mixed Reality en de HoloLens. Deze kennis en ervaring delen wij graag om u en uw medewerkers te inspireren en kennis te laten maken met de laatste innovaties.

Kenmerken Mixed Reality inspiratiesessie:

  • 1-2 uur bij u op kantoor of in een inspirerende omgeving
  • Zelf ervaren (en opzetten!) van de HoloLens
  • Begeleiding door Mixed Reality specialist van ETTU
  • Inclusief voorbereiding, minimaal 2 HoloLens devices tijdens de sessie en begeleiding
  • Kosten: €500

Benieuwd naar de mogelijkheden van Mixed Reality en de HoloLens voor uw organisatie? Boek dan snel deze inspiratiesessie en zet uw eerste stappen naar een concrete toepassing! 

Boek een Mixed Reality inspiratiesessie

Vul onderstaand formulier in om een HoloLens inspiratiesessie aan te vragen. Na ontvangst van uw reactie nemen wij contact op om een datum in te plannen.