ETTU
Welkom in de wereld van Mixed Reality

Welkom in de wereld van Mixed Reality

Mixed Reality

Mixed Reality maakt het mogelijk om de echte wereld te verrijken met digitale informatie, bijvoorbeeld hologrammen. Deze informatie kan weer vastgezet worden in een ruimte of op een specifieke plaats. Doordat deze informatie gebonden is aan de ruimte en niet aan de gebruiker, kan er omheen gelopen worden en van dichterbij en rondom worden bestudeerd. Dit maakt Mixed Reality toepasbaar voor uiteenlopende bedrijfstoepassingen.
ETTU is gespecialiseerd in het realiseren van Mixed Reality toepassingen met de Microsoft HoloLens. Wij geloven dat Mixed Reality de productiviteit van organisaties kan verhogen en zien dit als het verlengstuk van de Digital Workplace. Het toevoegen van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning zorgt bovendien voor een nog rijkere ervaring die helpt bij het digitaal transformeren van bedrijfsprocessen binnen de maakindustrie, offshore, industrie en logistiek.

Het Mixed Reality Team van ETTU bestaat uit ervaren developers en consultants, waaronder Alexander Meijers en Joost van Schaik die door Microsoft zijn benoemd als Most Valuable Professional (MVP).

Jumbo Maritime

Verbetering van het deckmarking proces

Bij het plaatsen van ladingen aan boord wordt de draagconstructie uitgetekend op het dek, waarna lassers de constructie kunnen plaatsen die de lading draagt en op zijn plaats houdt. Door de inzet van Mixed Reality wordt nu de tekening voor deckmarking op het dek geprojecteerd. Hierdoor is Jumbo in staat om eenvoudig, snel en accuraat de constructie te plaatsen.

Verder lezen

Service Best International

Ondersteuning en training van magazijn medewerkers bij order picking

Door de inzet van Mixed Reality met de HoloLens wordt een magazijn medewerker ondersteund in het orderpicking proces. De applicatie begeleid medewerkers door het magazijn via een route systeem gebaseerd op Artificial Intelligence (AI) en helpt de juiste producten in de stellingen te vinden. Informatie wordt hierbij uit het bronsysteem (WMS) gehaald. De applicatie kan bovendien ingezet worden voor nieuwe medewerkers, om ze eenvoudig en snel te trainen in het orderpicken.

Provincie Gelderland

GIS visualisatie door de inzet van Mixed Reality

Voor de Provincie Gelderland is een Mixed Reality applicatie ontwikkeld voor de Microsoft HoloLens. Hierbij worden geografische gegevens van Arnhem in combinatie met eigen geografische gegevens van kadastrale percelen en 3D luchtfoto’s in kaartvorm getoond. Dit alles komt tot stand door koppelingen met een ESRI omgeving waarin eigen WMS data wordt opgehaald en getoond.