• Strategie

  Strategie

  SharePoint en Office 365 zijn middelen om een oplossing te bouwen. Veel belangrijker is het om te begrijpen en te adviseren hoe te komen tot die oplossing die jouw organisatie voor ogen heeft. Dat begint met een duidelijke SharePoint strategie, visie en roadmap.
 • Realisatie

  Realisatie

  Naast standaard SharePoint-portalen, ontwikkelt ETTU ook SharePoint, Office 365 en .Net -oplossingen op basis van fixed budget. Dit doen wij in een hechte samenwerking met onze klanten. Zo realiseren wij de mooiste SharePoint, Office 365 en .Net oplossingen.
 • Adoptie

  Adoptie

  Het succes van SharePoint en Office 365 hangt af van het gebruik ervan door medewerkers. Om hier het maximale uit te halen, heeft ETTU zich gespecialiseerd in adoptie en change management. Wij zorgen daarmee voor een succesvolle lancering.
 • Managed Services

  Managed Services

  Je maakt gebruik van SharePoint of Office 365. Dit betekent niet dat het proces daar stopt. Want hoe is de technische en functionele kennis geborgd? En wat als er vragen of wensen ontstaan? Lees meer over hoe Managed Services jou daarbij kan helpen.