• Van fileshare naar DMS in Office 365

  Van fileshare naar DMS in Office 365

  Weg van de chaos op de netwerkschijven? Veel organisaties maken nog gebruik van een fileshare of netwerkschijf om documenten op te slaan en te delen. ETTU biedt met Office 365 en SharePoint Online de mogelijkheid om deze documenten gebruiksvriendelijk naar de Cloud te brengen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie van een bewezen DMS toepassing in Office 365.
 • Case Management Portaal

  Case Management Portaal

  Met het Case Management Portaal maak je zaakgericht werken in SharePoint mogelijk. Het portaal is NEN 2082 gecertificeerd en voldoet hiermee aan de hoogste eisen voor informatiebeveiliging. Documenten worden bovendien voor de juiste termijn bewaard en overzichtelijk gearchiveerd. Ook is het mogelijk in andere systemen te zoeken, waardoor er geen kennis of documenten verloren gaan.
 • eConnect@Work

  eConnect@Work

  Worden documenten, emails en presentaties binnen uw organisatie ook op verschillende plaatsen opgeslagen? Neemt het vinden van de juiste versie hierdoor erg veel tijd in beslag? En werken medewerkers niet met de laatste versie van een sjabloon of template? Ontdek dan eConnect@Work.
 • Innovatieplatform

  Innovatieplatform

  Debble Ideation levert inspiratie en is gericht op het versterken van de praktische innovatiekracht van jouw organisatie. De gebruiksvriendelijke oplossing in SharePoint (Online) maakt het mogelijk om eenvoudig ideeën te delen, aan samen te werken en uiteindelijk te realiseren.
 • Digitaal Vergaderen

  Digitaal Vergaderen

  Vinden vergaderingen binnen jouw organisatie ook nog veelal op papier plaats? En mis je hierbij ook een duidelijk overzicht van alle documenten, besluiten, notities en agenda items? Ontdek dan de mogelijkheden van MeetingSquared, de oplossing voor digitaal vergaderen.