• Van fileshare naar DMS in Office 365

  Van fileshare naar DMS in Office 365

  Weg van de chaos op de netwerkschijven? Veel organisaties maken nog gebruik van een fileshare of netwerkschijf om documenten op te slaan en te delen. ETTU biedt met Office 365 en SharePoint Online de mogelijkheid om deze documenten gebruiksvriendelijk naar de Cloud te brengen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie van een bewezen DMS toepassing in Office 365.
 • Recordmanagement Portaal

  Recordmanagement Portaal

  Het eConnect Recordmanagement Portaal is ontwikkeld op basis van best practices en is NEN 2082 gecertificeerd. Met dit portaal hoef je niet langer om te kijken naar het archief. Documenten worden voor de juiste termijn bewaard en overzichtelijk gearchiveerd. Ook is het mogelijk in andere systemen te zoeken, waardoor er geen kennis of documenten verloren gaan.
 • Documentmanagement Portaal

  Documentmanagement Portaal

  Het eConnect Documentmanagement Portaal is een kant-en-klare DMS-oplossing waarin medewerkers altijd en overal kunnen samenwerken. Het Documentmanagement Portaal ondersteunt zowel afdelingsgerichtwerken, als Zaakgericht Werken.
 • eConnect@Work

  eConnect@Work

  Worden documenten, emails en presentaties binnen uw organisatie ook op verschillende plaatsen opgeslagen? Neemt het vinden van de juiste versie hierdoor erg veel tijd in beslag? En werken medewerkers niet met de laatste versie van een sjabloon of template? Ontdek dan eConnect@Work.
 • Innovatieplatform

  Innovatieplatform

  Debble Ideation levert inspiratie en is gericht op het versterken van de praktische innovatiekracht van jouw organisatie. De gebruiksvriendelijke oplossing in SharePoint (Online) maakt het mogelijk om eenvoudig ideeën te delen, aan samen te werken en uiteindelijk te realiseren.
 • Digitaal Vergaderen met BoardPacks​

  Digitaal Vergaderen met BoardPacks​

  Vinden vergaderingen binnen uw organisatie ook nog veelal op papier plaats? En mist u hierbij ook een duidelijk overzicht van alle documenten, besluiten, notities en agenda items? Ontdek dan de mogelijkheden van BoardPacks, de oplossing voor digitaal vergaderen.