• Microsoft .NET

  Microsoft .NET

  .NET, ook wel dotNET genoemd, is het applicatieframework van Microsoft. Dit maakt het mogelijk om maatwerktoepassingen en integraties te ontwikkelen die volledig voldoen aan de wensen en eisen van jouw organisatie. SharePoint maakt onder andere gebruik van de .NET technologie.
 • Microsoft Azure

  Microsoft Azure

  Azure is het cloudplatform van Microsoft en bestaat uit een steeds groter wordende verzameling geïntegreerde cloudservices. Hiermee kunnen ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beheren in het wereldwijde netwerk van datacenters.
 • Microsoft HoloLens

  Microsoft HoloLens

  De HoloLens is een uniek device van Microsoft die werkelijke en virtuele wereld combineert. Door deze combinatie, ook wel Mixed Reality genoemd, is de HoloLens breed toepasbaar voor organisaties om zakelijk voordeel te behalen, bijvoorbeeld voor onderhoudswerkzaamheden. 
 • Microsoft Office 365

  Microsoft Office 365

  Office 365 is de productiviteitssuite van Microsoft die de vertrouwde Microsoft Office-desktop toepassingen combineert met e-mail, gedeelde agenda's, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. ETTU biedt met Debble standaard oplossingen voor Office 365, waaronder een intranet en DMS.
 • Microsoft SharePoint

  Microsoft SharePoint

  Microsoft SharePoint is een geïntegreerde omgeving om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen. Het is een raamwerk dat de basis vormt voor intranet, extranet of bijvoorbeeld bedrijfsapplicaties. Hierdoor kan je als organisatie informatie ontsluiten binnen de herkenbare Microsoft interface.