ETTU
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het belangrijk dat jouw ambities matchen met onze visie en propositie. Om deze match te onderzoeken doorloop je bij ons een sollicitatieprocedure.
Je sollicitatie begint bij ETTU altijd met een kennismakingsgesprek met jouw toekomstige manager. Hierin kijken we wie je bent, wat je zoekt in een functie en wat je ambieert in je loopbaan. Natuurlijk vertellen we in dit gesprek ook graag meer over ETTU, onze cultuur en de uitdagingen van de organisatie. Als wij beiden een match zien na dit eerste gesprek, volgt een tweede gesprek en eventueel een profielonderzoek. Het tweede gesprek voer je met de manager van het team en een expert in jouw vakgebied. In dit gesprek gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en op jouw kennis en ervaring. Is de uitkomst van dit gesprek positief, dan ontvang je van ons binnen een dag een passend aanbod.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure, neem dan contact met ons op via 0182-686 000 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..