ETTU
Webcast Closing the digital loop: volledig digitaal werken met contracten binnen Office 365

Webcast Closing the digital loop: volledig digitaal werken met contracten binnen Office 365

Closing the digital loop: Volledig digitaal werken binnen de vertrouwde Office omgeving. Van het maken van een document, opslaan in dossier, goedkeuringsworkflows tot uiteindelijk de digitale en rechtsgeldige handtekening toe. Hoe is dit toe te passen in de praktijk? Bekijk direct de webcast en ontdek de mogelijkheden van volledig digitaal werken.
Of het nu gaat om een arbeidscontract of het maken van een aanbieding aan een klant: veel organisaties zoeken een oplossing om dit volledig digitaal uit te voeren. In deze webcast wordt aan de hand van een praktijkvoorbeeld van een arbeidscontract en een salesvoorstel ingegaan op:
  • veel gebruikte documenten beschikbaar stellen aan medewerkers;
  • eenvoudig maken en beheren van aanbiedingen en contracten;
  • altijd documenten opslaan in het juiste dossier in Office 365 en SharePoint;
  • inrichten van goedkeuringsworkflows met Nintex Workflow;
  • het digitaal en rechtsgeldig ondertekenen van documenten, zowel door uzelf als de klant of sollicitant.

Closing the Digital Loop

Deze webcast is opgenomen door Documentaal, ETTU en ValidSign.

Documentaal levert oplossingen voor documentcreatie en het opmaken van documenten in de juiste huisstijl. Hiermee wordt een volledige integratie geboden binnen Microsoft Office, maar kunnen documenten ook rechtstreeks vanuit SharePoint Online aangemaakt worden.

ETTU levert een oplossing die het mogelijk maakt om elk gewenste filestructuur in SharePoint Online aan te bieden. Deze oplossing, Debble Create, zorgt ervoor dat een vooraf gedefinieerde structuur uitgerold kan worden over bestaande en nieuwe sites die aangemaakt worden.

ValidSign levert een digitaal rechtsgeldige handtekeningen dienst en heeft een connector met SharePoint, Nintex en K2. Hiermee kun je eenvoudig vanuit applicaties digitaal rechtsgeldig ondertekenen en kunnen documenten sneller worden verwerkt en gearchiveerd. Zowel voor medewerkers, als door externen.

Bekijk de webcast 'Closing the digital loop: volledig digitaal werken met contracten binnen Office 365'.

Vul onderstaand formulier in om u direct de webcast te bekijken over volledig digitaal werken met contracten binnen Office 365.