ETTU
Webcast: Strategie naar een succesvolle Digital Workplace

Webcast: Strategie naar een succesvolle Digital Workplace

Waar het intranet jaren geleden draaide om het informeren van medewerkers over het laatste nieuws, draait het tegenwoordig vooral om mensen en hun werk. Het intranet wordt hierbij steeds meer een digitale samenwerkingsomgeving, ook wel Digital Workplace genoemd. Bekijk deze webcast over 'Strategie naar een succesvolle Digital Workplace'.
Een succesvolle Digital Workplace bestaat niet alleen maar uit het neerzetten van de Digital Workplace zelf. Juist de strategie en adoptie zijn van belang om een succesvolle Digital Workplace te realiseren. Wat is belangrijk bij het vastleggen van een strategie naar een succesvolle Digital Workplace? En hoe krijgt een organisatie medewerkers mee zodat ze daadwerkelijk het intranet gaan gebruiken?

ETTU organiseerde daarom op 14 april 2016 het webinar ‘De strategie naar een succesvolle Digital Workplace’. In dit webinar geven strategie specialist Lourens Siderius en adoptie consultant Yvonne Zuijdendorp een presentatie over het belang van strategie en adoptie. Ook geven ze concrete voorbeelden en tips om te zorgen voor een succesvolle implementatie en adoptie van de Digital Workplace binnen een organisatie. Bekijk via onderstaand formulier direct de webcast van het webinar.

Bekijk de webcast 'Strategie naar een succesvolle Digital Workplace'

Vul onderstaand formulier in en wij sturen direct de opname van het webinar naar jou toe.