Het delen van informatie en kennis is een vak. We zijn dan ook op zoek naar echte experts en specialisten. Gedreven en resultaatgerichte Solution Architecten, SharePoint Infrastructuur Architecten en Microsoft Developers die de kunst van het delen verstaan. We zoeken ondernemende en ambitieuze mensen die gemakkelijk kunnen communiceren en die zichtbaar plezier in hun werk hebben.


Wat we doen

ETTU is continu in beweging. Ondernemen, groeien en ambities realiseren. Vanuit dit vertrekpunt begeleiden we organisaties bij het optimaliseren van hun informatiehuishouding via SharePoint. Zowel technisch als functioneel. We bieden onze klanten niet alleen implementatieadvies en training, maar dragen ook zorg voor onderhoud en beheer. Dat doen we voor uiteenlopende grote organisaties in verschillende branches. Erg leuk en afwisselend werk dus! Dit alles doen we voornamelijk vanuit ons moderne kantoor in Gouda. We geloven er namelijk in dat samenwerken met collega's leerzaam is en op positieve wijze het eindresultaat voor onze klanten beïnvloedt.

Dit doen we met een 'getting things done' mentaliteit, altijd met het afgesproken eindresultaat in het vizier. We werken in teams aan uitdagende en vernieuwende projecten, met competente en enthousiaste collega's. Met als doel een duurzaam resultaat neer te zetten. Dit maakt ons werk leuk.

Barry Bokdam - Infra Architect

"ETTU biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen op het gebied van SharePoint. De projecten zijn uitdagend en het team is jong en ambitieus. Samen willen we altijd het beste resultaat leveren. Daarnaast bied ETTU ook activiteiten buiten de normale werkdagen en hierdoor wordt de sfeer onder alle medewerkers nog beter en maakt het werk leuker."

Lees verder