ETTU
Werken bij ETTU

Werken bij ETTU

Wij zijn ondernemende professionals die hun vak verstaan en kennis graag delen. Op onze blog, met klanten en onderling delen we kennis over de nieuwste technologieën en oplossingen. We willen verder groeien en samen met jou meer bereiken voor onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar resultaat- en klantgerichte Microsoft professionals die passen bij onze kernwaarden SHARE. Succesgericht, hoog niveau, ambitieus, resultaatgericht en enthousiast. 

Wat we doen

We begeleiden organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Office 365, Azure, .Net en SharePoint. We helpen klanten bij het bepalen van hun Cloud- en IT strategie, de realisatie hiervan met ready to go oplossingen en agile projecten, de adoptie van nieuwe applicaties en uiteindelijk ontzorgen we klanten met support en beheer. Dit doen we voor grote organisaties met een focus op de branches: zakelijke dienstverlening, engineering en construction, zorg, industrie en offshore.


Werk jij binnenkort bij ETTU?

Herken jij je in onze kernwaarden en wil je ook gave projecten doen bij leuke klanten? Reageer dan op een van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..