ETTU
Whitepaper: 12 redenen waarom medewerkers niet willen werken met SharePoint

Whitepaper: 12 redenen waarom medewerkers niet willen werken met SharePoint

De meest gehoorde klacht bij veranderingen op de werkvloer is dat medewerkers niet met nieuwe tools aan de slag gaan. Tijdens de papierloze vergaderingen komen bijvoorbeeld de notitieblokjes toch weer tevoorschijn. Hierdoor blijft de beloofde meerwaarde van de omslag uit. Lees in 12 praktijkvoorbeelden waarom die verandering vaak niet lukt en hoe collega’s wél veranderen. 
Veel organisaties willen vaste werkplekken inwisselen voor digitale werkplekken, papierloos vergaderen of over op Zaakgericht Werken. Door werk moderner in te richten, worden medewerkers namelijk een stuk productiever. Deze nieuwe ICT is vooruitgang, zeggen ICT-managers. Maar wie heeft medewerkers ooit horen zeggen dat ze graag wilden werken met nieuwe tools?

Het komt helaas in te veel organisaties voor dat de nieuwe manier van werken van bovenaf wordt opgelegd. Om te zorgen dat een tool echt gebruikt gaat worden, is gedegen verandermanagement nodig. Nieuwe tooling vereist namelijk een verandering in denken, doen en cultuur. Uit meer dan tien jaar ervaring van AMPG-gecertificeerde verandermanagers bij verandertrajecten zijn verschillende lessen te trekken. Lees in deze whitepaper waarom het vaak mis gaat en wat zorgt voor een succesvol adoptietraject.

Lees in deze whitepaper de 12 praktijkvoorbeelden waarom medewerkers niet willen werken met SharePoint en over hoe ze wél gaan werken met SharePoint.

Download whitepaper '12 redenen waarom medewerkers niet willen werken met SharePoint'

Vul onderstaand formulier in en download direct het whitepaper '12 redenen waarom medewerkers niet willen werken met SharePoint'.