ETTU
Whitepaper: Building Forms-Driven Workflow Solutions

Whitepaper: Building Forms-Driven Workflow Solutions

Binnen organisaties worden heel veel formulieren gebruikt, bijvoorbeeld voor declaraties, verlofaanvragen of inschrijvingen voor een event. Voorheen was er vooral sprake van papieren formulieren, maar tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van digitale formulieren die ook op mobiele apparaten te gebruiken zijn. Lees in dit whitepaper hoe een organisatie aan de slag kan met formulieren en workflow automatisering.
Om de juiste formulieren en workflows toe te passen binnen een organisatie, is het belangrijk om het juiste proces en een effectieve implementatie te hanteren. Moderne formulieren moeten het mogelijk maken om informatie en data uit verschillende bronnen te gebruiken.

Daarnaast is het belangrijkdat formulieren voor de gemakkelijk in gebruik zijn en dat iedereen binnen de organisatie ze kan gebruiken. Door formulieren op de juiste manier in te zetten en te gebruiken in workflows, kan een organisatie efficiënter werken. Lees in dit whitepaper hoe een organisatie aan de slag kan met formulieren en workflow automatisering.
 

Download het whitepaper Building Forms-Driven Workflow Solutions

Vul onderstaand formulier in en download direct het whitepaper "Building Forms-Driven Workflow Solutions".