ETTU
Whitepaper: Digitale Transformatie - 7 stappen naar succes

Whitepaper: Digitale Transformatie - 7 stappen naar succes

We zitten midden in een digitaal transformatieproces en elke sector en elk bedrijf maakt er onderdeel van uit. Veranderingen verlopen in een razendsnel tempo en veel, zo niet alle sectoren zullen er door worden beïnvloed. Dit nieuwe tijdperk wordt gekenmerkt door transformatie en verschuiving. Lees in dit whitepaper de 7 stappen naar succes van een digitale organisatie.
Digitale transformatie is voor een groot deel een technologisch verhaal. De invloed van technologie is zonder twijfel enorm in termen van ongelimiteerde bewerkingsmogelijkheden en opslagruimte die nu al beschikbaar zijn. Maar denk ook aan alle kansen die worden geboden door vernieuwende technologieën zoals Internet of Things, kunstmatige intelligentie, deep learning en augmented/mixed reality. Technologie verandert dus de wereld enorm. Deze technieken maken het mogelijk om medewerkers, klanten, producten en informatiebronnen wereldwijd met elkaar te verbinden.

Lees in dit whitepaper alles over de digitale transformatie: 7 stappen naar succes. Dit whitepaper is geschreven door Çağlayan Arkan, General Manager of Worldwide Manufacturing & Resources van Microsoft en geeft inzicht hoe bedrijven relevant en onderscheidend kunnen blijven in het digitale tijdperk.

Download whitepaper 'Digitale transformatie: 7 stappen naar succes'.

Vul onderstaand formulier in en wij sturen direct het whitepaper naar jou toe.