ETTU
Whitepaper: In 6 stappen een nieuw Social Intranet online

Whitepaper: In 6 stappen een nieuw Social Intranet online

In no-time een intranet online, kan dat eigenlijk wel? Lees in dit whitepaper hoe er in 6 concrete stappen een nieuw Social Intranet up and running kan zijn.
Met Debble Workplace biedt ETTU een out-of-the-box Social Intranet in SharePoint Online of on-premises. Hiermee speelt ETTU in op de vraag uit de markt naar bewezen en standaard toepassingen in de Microsoft Cloud. Uit onderzoek uit 2015 blijkt namelijk dat er in de markt toenemende behoefte is aan standaardproducten binnen SharePoint. Ook blijkt dat 20% van de organisaties die SharePoint gebruiken dit platform (gaan) inzetten voor een Social Intranet. Een enorme vraag dus!

De 6 stappen zien er als volgt uit:
  1. Configuratiewensen
  2. Techniekcheck
  3. Installatie
  4. Het Design
  5. Adoptie en Change management
  6. Final touch

6 stappen? Kan dat eigenlijk wel? Hoe snel kan er een volledig SharePoint intranet worden neergezet? En waarom kan dit zo snel gerealiseerd worden?

Na deze stappen staat het intranet klaar in de huisstijl van de organisatie. Vanzelfsprekend moet het intranet dan nog gevuld worden met eigen content. Maar hoe zien deze zes stappen er in de praktijk uit? Lees in dit whitepaper hoe deze zes stappen er concreet uit zien om hier een goed beeld van te krijgen!

Download het Whitepaper 'In 6 stappen een nieuw Social Intranet online'

Vul onderstaand je gegevens in en ontvang het whitepaper 'In 6 stappen een nieuw Social Intranet online'.